Voetbal4u.com

Sven Mislintat pakt uit met komst van ‘Ajax-beul’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Sven Mislintat heeft als technische man van Borussia Dortmund uitgepakt met een verrassende transfer. Jordi Paulina, middenvelder van de Nederlandse amateurclub USV Hercules stapt namelijk over naar de Duitse grootmacht.

Eerder dit jaar schakelde hij met zijn ploeg nog Ajax uit in de KNVB Beker. Paulina speelde in de jeugd van FC Utrecht en VV Jonathan waarna hij bij Hercules terechtkwam. In dit seizoen was hij in 26 wedstrijden goed voor 9 treffers. Ook had hij met een assist een aandeel in de overwinning op Ajax eerder dit seizoen.

Paulina heeft bij Dortmund een contract getekend tot medio 2027. Hij zal gaan spelen in de beloftenploeg van de Duitse grootmacht, zij komen uit op het derde niveau van Duitsland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *