Voetbal4u.com

Ajax-aandeelhouders eisen nieuw onderzoek

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Een aantal aandeelhouders van Ajax willen dat er een aanvullend onderzoek komt naar Sven Mislintat. Afgelopen zomer was de Duitser een paar maanden de technische man van de Amsterdammers, en liet een spoor van vernieling achter.

De Telegraaf heeft een brief van twintig pagina’s met 65 vragen aan de Ajax-leiding in handen. Het medium schrijft: “Een aantal bezorgde aandeelhouders van Ajax, die zich Aandeelhouder-Supporters noemen en samen 400 duizend aandelen zeggen te houden, willen aanvullend onderzoek op het KPMG-rapport naar de periode Mislintat. Daarnaast vragen zij ook de transfers van de zomer van 2022 onder de loep te nemen.”

De bezorgde aandeelhouders willen dat het volledige rapport in de openbaarheid komt. Het medium schrijft: “Vraag 59 laat wat dat betreft niets aan onduidelijkheid over. ’Overweegt u aanvullend onderzoek te (laten) doen naar belangenverstrengeling en onregelmatigheden in de Periode Mislintat? Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet?’”

De Telegraaf voegt toe: “Bij een bevestigend antwoord, houdt het in dat ook alle in- en uitgaande transfers onder leiding van toenmalig technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar, waarbij Dusan Tadic’ zaakwaarnemer Milos Malenovic als adviseur diende, onder de loep zouden kunnen worden genomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *