Voetbal4u.com

‘Bij Ajax blijven is zeker geen straf voor me’

Monument Valley BIZAR! ZET €1 IN OP EEN SCOREND ORANJE EN KRIJG €50 TERUG!

Brian Brobbey kan persoonlijk terugkijken op een uitstekend seizoen bij Ajax. Er is veel interesse voor hem, maar de Amsterdammers willen hem dolgraag nog een seizoen voor de club behouden. Hij heeft ambities in het buitenland, maar hij is ook blij bij zijn huidige werkgever.

Hij is op dit moment bezig aan zijn tweede periode bij Ajax, nadat hij eerder Amsterdam verliet voor een avontuur bij RB Leipzig. In de zomer van 2022 keerde hij, na een verhuurperiode, terug bij Ajax. In de toekomst hoopt dat de spits dat zijn club veel geld aan hem kan verdienen. “Daarom ben ik ook teruggekomen”, zegt Brobbey in een interview met HELDEN Magazine.

In de zomer van 2021 vertrok Brobbey transfervrij naar RB Leipzig. Ajax had vlak voor zijn vertrek Sébastien Haller aangetrokken en de spits zag zijn kansen op speeltijd verminderen. “Ik heb er geen spijt van, heb daar ook veel geleerd”, aldus de eenvoudig Oranje-international. Een jaar later werd Brobbey teruggehaald door Ajax, maar hij weet niet of hij met de kennis van nu een andere keuze zou hebben gemaakt. “Weet je, het is drie jaar geleden dat ik naar Leipzig ging. Sébastien Haller kwam… Tja, ik weet niet of ik het achteraf anders had gedaan.”

Desgevraagd gaat Brobbey ook in op zijn toekomstplannen. De spits vertelt wat zijn droomclubs zijn. “Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Tottenham… Dat zijn leuke clubs. Maar als ik bij Ajax blijf, is dat ook zeker geen straf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *