Voetbal4u.com

‘Arsenal wil publiekslievelingen van Ajax en Feyenoord’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Jorrel Hato en Justin Bijlow staan hoog op het lijstje genoteerd van Arsenal. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic’ melding van.

The Athletic noemt een aantal spelers op die op het lijstje van Arsenal staan om komende zomer aangetrokken te worden. Jorrel Hato wordt als eerste genoemd. De achttienjarige Ajacied is in beeld als linksback bij The Gunners. Al sinds januari wordt de verdediger gelinkt aan een transfer naar Londen. Hato zou ideaal passen bij de visie van manager Mikel Arteta.

Ook Bijlow wordt genoemd. De 26-jarige doelman zou meerdere geïnteresseerden hebben, weet het Engelse medium. Bij het aantrekken van een sluitpost heeft keeperstrainer Inaki Cana een doorslaggevende mening. Hij zou erg gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de Feyenoorder. Bij Arsenal zou hij als tweede doelman moeten fungeren achter David Raya, aldus The Athletic.

Wat de twee eredivisiespelers moeten gaan kosten? Dat is nog niet bekend. Bijlows contract bij Feyenoord loopt nog tot medio 2026. Volgens Transfermarkt is de doelman 13 miljoen euro waard. Hato is meer waard, volgens het medium. Dat heeft te maken met zijn contractduur en leeftijd. Hato’s contract loopt nog tot 2028. De achttienjarige verdediger moet daarom 30 miljoen opleveren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *