Voetbal4u.com

‘Volgende Feyenoorder moet EK missen door blessure’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In navolging van Mats Wieffer, Quilindschy Hartman en Quinten Timber zou het ook zomaar kunnen dat  Gernot Trauner het komende EK moet gaan missen. Hij trainde tot dusver nog geen enkele keer mee met zijn nationale ploeg en ontbrak dinsdagavond ook volledig bij het oefenduel tussen Oostenrijk en Servië (2-1 zege).

Volgens de landelijke media is het EK-ticket voor Trauner inmiddels serieus in gevaar. Oostenrijk zit op het EK in de groep met Nederland, Frankrijk en Polen. Het is nog niet precies bekend waar de 32-jarige Trauner last van heeft, mogelijk is het weer zijn knie.

Bondscoach Ralf Rangnick was na de oefenzege op Servië content met zijn ploeg. “Het eerste half uur was fantastisch, veel beter kun je als ploeg niet beginnen. Daarna begon de uitputtingsslag. Als we dit op het EK ook voor elkaar krijgen, komen we aardig in de buurt van wat ik op het EK wil zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *