Voetbal4u.com

Ajax kiest opvallende locatie voor trainingskamp

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Ajax zal deze zomer op trainingskamp gaan in eigen land. Dit heeft algemeen directeur Menno Geelen laten weten. Dit zal gaan gebeuren in Wageningen.

Vorig seizoen reisde de club af naar het Duitse Herzogenaurach. De jaren daarvoor boekten de Amsterdammers vaak tripjes naar Oostenrijk. Aankomende zomer is de Wageningse Berg aan de beurt. “Ook omdat heel veel Spaanse, Duitse, Engelse clubs vaak naar Nederland komen”, zegt Geelen.

Daarnaast bespaart Ajax geld met een verblijf in eigen land, maar dit is volgens de algemeen directeur niet de enige reden voor het besluit. “Het is hier niet al te warm, maar vaak wel redelijk goed weer. Het is goed geregeld in Nederland en de velden zijn goed”, laat Geelen weten. “Nee, het is niet alleen kostentechnisch. Het is hier gewoon goed. Waarom zou je dan in een duur vliegtuig stappen?”

Ajax hoopt op deze manier ook de fans te betrekken tijdens het trainingskamp. “We willen ook een open training doen voor de fans daar. Zodat de supporters in die regio ook eens naar een training van Ajax kunnen komen”, aldus Geelen. De velden van de Wageningse Berg werden vroeger gebruikt door FC Wageningen, de club die in 1992 failliet ging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *