Voetbal4u.com

‘Feyenoord denkt nog altijd aan Graham Potter’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord is persoonlijk rond met de Deense trainer Brian Priske, maar mocht dit toch niet door gaan dan is Graham Potter nog altijd een optie voor de Rotterdammers. Naar verwachting meldt ‘De Stadionclub’ zich in de komende dagen met een officieel bod voor Priske.

Met dat nieuws komt 1908.nl woensdag naar buiten. De Feyenoord-site weet te melden dat na een zorgvuldig rekruteringsproces zowel Priske als Potter er goed opstaan in Rotterdam. De focus lijkt vooralsnog te liggen op de trainer van Sparta Praag, met wie Feyenoord op persoonlijk vlak al nagenoeg rond is. De eventuele aanstelling van Priske lijkt dan ook een stuk haalbaarder dan die van Potter. Mocht Feyenoord er echter niet uitkomen met de Tsjechen, dan schakelt het alsnog door.

De komst van Potter lijkt een stuk lastiger te realiseren, aangezien de Engelsman ook in verband wordt gebracht met Brighton & Hove Albion en Manchester United. Feyenoord sprak overigens eerder al ‘oriënterend’ met de voormalig manager van Chelsea, maar deed nog geen aanbieding.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *