Voetbal4u.com

‘Pas bij 40 miljoen euro gaat PSV in onderhandeling’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

De kans is vrij groot dat Joey Veerman deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV. Wel zetten de Eindhovenaren in op de absolute hoofdprijs voor hun sterspeler. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden.

“Het EK is voor hem het perfecte podium om een toptransfer af te dwingen. Ook voor PSV is het een ideaal verkoopmoment, als je puur naar de centjes kijkt. Geïnteresseerde clubs moeten wel dertig tot veertig miljoen euro bieden, voordat PSV er überhaupt over gaat nadenken.”

PSV wil Veerman liever niet kwijt. “Er is hem een contractverlenging aangeboden, maar dat heeft nog niet geleid tot een akkoord. Veerman wil waarschijnlijk wachten. Eerst een EK en dan het net ophalen. Wat ligt er dan voor moois?”, aldus Elfrink, die besluit: “Hij zal PSV niet zomaar verruilen voor een willekeurig avontuur.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *