Voetbal4u.com

‘PSV moet met meer geld over de brug komen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV heeft nog altijd geen akkoord weten te bereiken met Excelsior over een transfer van Couhaib Driouech. Ze hebben een bod van twee miljoen euro op hem gedaan, maar de Kralingers willen meer voor hem hebben.

Eerder deze week kwam naar buiten dat PSV hoopt de transfer van Driouech voor het einde van de week af te ronden. Om dat voor elkaar te krijgen, zouden de Eindhovenaren een bod van twee miljoen euro bij Excelsior hebben neergelegd. Volgens het Eindhovens Dagblad is dat niet voldoende voor de Rotterdammers.

Excelsior zal deze zomer tot verkoop over moeten gaan, wil het nog iets aan de vleugelspeler verdienen. Driouech beschikt namelijk over een contract tot medio 2025 en kan zodoende na het komende seizoen gratis de deur uitlopen. De verwachting is dan ook dat de transfer van de Marokkaan nog wel rond gaat komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *