Voetbal4u.com

‘PSV zet hoog in en maakt vraagprijs bekend’

Monument Valley BIZAR! ZET €1 IN OP EEN SCOREND ORANJE EN KRIJG €50 TERUG!

Joey Veerman staat voor een zomerse transfer bij PSV. De middenvelder staat op het lijstje van verschillende clubs en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad gaat er in de #DoneDeal Podcast dieper op in.

“Nog niet zo lang geleden kon je je dat vrij moeilijk voorstellen. Veerman heeft natuurlijk een fantastisch seizoen achter de rug, maar de stap naar Real Madrid lijkt me wel heel erg groot. Dat is echt een wereld van verschil”, benadrukt Elfrink.

Wel is de kans aanwezig dat de Volendammer een mooie stap gaat maken deze zomer. “Het EK is voor hem het perfecte podium om een toptransfer af te dwingen. Ook voor PSV is het een ideaal verkoopmoment, als je puur naar de centjes kijkt. Geïnteresseerde clubs moeten wel 30 tot 40 miljoen euro bieden, voordat PSV er überhaupt over gaat nadenken.”

Elfrink besluit: “Er is hem een contractverlenging aangeboden, maar dat heeft nog niet geleid tot een akkoord. Veerman wil waarschijnlijk wachten. Eerst een EK en dan het net ophalen. Wat ligt er dan voor moois? Hij zal PSV niet zomaar verruilen voor een willekeurig avontuur.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *