Voetbal4u.com

Slot wil betalen: ‘Feyenoorder wil en kan naar Liverpool’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Arne Slot overweegt serieus om Lutsharel Geertruida mee te nemen naar zijn nieuwe club Liverpool. De speler zelf zou een overstap ook helemaal zien zitten. Hier maakt het medium ‘TEAMtalk’ melding van.

Verschillende Feyenoord-spelers zijn de laatste maanden in verband gebracht met een transfer naar Liverpool. Die geruchtenstroom kan niet los worden gezien van de overstap van Slot. Eén van de genoemde spelers is Geertruida, die onlangs nog werd gespot tijdens de uitwedstrijd tegen West Ham United.

Eerder deze week werd duidelijk dat Geertruida verschillende opties heeft in Engeland. Ook Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United circuleren als geïnteresseerde clubs. Het is evenwel de verwachting dat de centrale verdediger Slot achterna gaat, mochten beide clubs tot een akkoord kunnen komen.

Geertruida zou bovendien het meest onder de indruk zijn van de statuur van Liverpool. Er circuleert een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro, mede vanwege diens volgend jaar aflopende contract. Voor de Premier League-gigant lijkt een dergelijk prijskaartje geen al te groot obstakel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *