Voetbal4u.com

‘Ajax gaat voor buitenkansje en wil contract aanbieden’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Ajax overweegt om deze zomer een poging te wagen om Bertrand Traoré terug te halen naar de club. Hier maakt het medium el Periodico Mediterráneo melding van. Hij is per 1 juli transfervrij op te pikken bij Villarreal.

De lokale krant schrijft dat Traoré in eerste instantie een verbintenis voor slechts zes maanden tekende om daarna opnieuw te kunnen onderhandelen over een mogelijk contract. Het idee van de Burkinees was om zo een hoger salaris en een aanzienlijke tekenbonus te kunnen ontvangen wanneer hij zijn nieuw contract tekende.

Bij Villarreal is men tevreden over de prestaties van Traoré, die in elf duels tot 568 minuten kwam en een doelpunt noteerde. De clubleiding gaat er bovendien vanuit dat de 74-voudig international nog meer kan brengen als hij al vanaf het voor seizoen bij het team zit. Zodoende heeft de nummer acht van vorig seizoen besloten hem een contract aan te bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *