Voetbal4u.com

‘Oranje-ster heeft het alleen maar over Ghana, ga lekker naar Ghana’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Over een kleine week begint het EK in Duitsland. Veel Nederlanders hebben zin in dit toernooi, maar toch niet iedereen. Zo heeft Rob Jacobs er maar weinig zin en vertrouwen in. De 80-jarige analist krijgt de vraag of hij denkt dat Nederland Europees kampioen gaat worden.

“Nee, wij zijn na drie ronden thuis, omdat we te veel goede spelers niet honderd procent fit hebben”, zegt Jacobs tijdens een uitzending van FC Rijnmond. “Frenkie de Jong zie ik niet fit zijn. Memphis Depay heeft het alleen maar over Ghana, ga lekker naar Ghana zou ik zeggen.”

“Wij hebben te weinig kwaliteiten voorin. Een middenveld, allemaal geweldige spelers, met op dit moment de grote uitblinker Koopmeiners: fantastisch! Achterin, zet de namen erbij van de clubs waar ze spelen, maar daar hoort Justin Bijlow achter. En voor de rest niemand”, aldus Rob Jacobs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *