Voetbal4u.com

‘Er wordt heel veel geïnformeerd naar spelers van PSV’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Earnest Stewart verwacht een grote drukte bij PSV na het EK van deze zomer. Na een goed seizoen is de interesse groot voor de spelers van de landskampioen.

Hij zegt er het volgende over: “Er wordt wel heel veel geïnformeerd, maar er zal niet heel veel gebeuren voor het EK begint. Na en tijdens het EK gaat de storm echt waaien. Er is wel belangstelling in jongere spelers om ze te huren.”

“Als iemand heel goed is op het EK en er melden zich clubs tegen wie het moeilijk is om ‘nee’ te zeggen, dan ga je daarover nadenken”, voegt Stewart eraan toe. De technisch directeur van PSV is zich immers bewust van de rol die Nederlandse clubs spelen, als opleiders. “We moeten ook over vijf jaar nog succes hebben.”

Stewart is gelukkig met het feit dat PSV zeker is van de Champions League, en de invloed die dat heeft op het spelersbeleid. “Dat maakt het makkelijker om spelers van buitenaf te halen”, stelt hij, verwijzend naar Jerdy Schouten. “Hij wilde naar de Champions League en het Nederlands elftal. De bondscoach kijkt naar de topwedstrijden: Ajax, Feyenoord en de Champions League. En Jerdy zit nu bij de EK-selectie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *