Voetbal4u.com

Memphis switcht naar andere kleur haarband

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

De haarband die Memphis Depay droeg in de oefeninterland van Oranje tegen Canada is al enkele dagen het onderwerp van gesprek in Nederland. De Telegraaf constateert dat de Oranje-ster nog altijd een haarband om het hoofd draagt, maar dit keer in een andere kleur.

De krant legde vast dat de Nederlandse spits rond lunchtijd met een blauwe haarband het spelershotel in Rotterdam binnenwandelde. Duidelijk is dat de band dus niet bedoeld is om de zweetdruppels tegen te houden, maar als een nieuwe modetrend. Deze keer liep Memphis rond met een blauwe band, die matchte bij de kleuren van zijn trainingspak.

Ronald Koeman was woensdagavond verrast toen hij Memphis aantrof met een haarband om het hoofd. Op de persconferentie van zondag wil de bondscoach van Oranje er echter geen groot item van maken. Hij heeft er mee getraind (op zondag, red.). Volgens mij hoeven we ons daar niet meer druk om te maken.” Koeman geeft aan niet tegen Memphis te hebben gezegd dat hij de haarband niet meer mag dragen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *