Voetbal4u.com

‘Olympique Lyon informeert naar grote Ajax-flop’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Thijs Dallinga en Georges Mikautadze mogen zich in de belangstelling heugen van Olympique Lyon. Ze worden gezien als mogelijk opvolger bij de club voor Alexandre Lacazette. Dat meldt Le Quotidien du Sport.

De 33-jarige Lacazette zou een bijna niet te weigere aanbieding uit Saudi-Arabië op zak hebben. Lyon is daardoor schoorvoetend bereid om hem te laten gaan. De Franse club is inmiddels op zoek naar potentiële vervangers voor de oud-speler van Arsenal, aldus Le Quotidien du Sport. Na Mikautadze wordt nu ook Dallinga in verband gebracht met Lyon.

Mikautadze keerde na een teleurstellend halfjaar bij Ajax terug naar FC Metz, dat – ondanks de degradatie uit de Ligue 1 – een koopoptie van zo’n dertien miljoen euro zal lichten. De Georgische aanvaller kan mogelijk meteen weer worden doorverkocht. Naar verluidt is hij voor ongeveer twintig miljoen euro op te pikken.

Dallinga geldt als andere optie. De 23-jarige Nederlander heeft opnieuw een prima seizoen achter de rug bij Toulouse, met veertien doelpunten in 32 competitieduels. In januari sloeg zijn club nog een bod van Brentford af ter waarde van achttien miljoen. Deze zomer wil Toulouse wel meewerken voor een transfersom van twintig miljoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *