Voetbal4u.com

Feyenoord-target nieuwe trainer van Europese grootmacht

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Borussia Dortmund heeft Nuri Sahin gepromoveerd tot hoofdtrainer van de club. Afgelopen seizoen was hij nog de assistent van Edin Terzic. Hij heeft een meerjarig contract getekend.

Terzic zorgde donderdag voor de nodige verbazing door middels een videoboodschap zijn vertrek bij Dortmund aan te kondigen. De trainer stond eerder deze maand met Die Borussen nog in de Champions League-finale tegenover Real Madrid. Beide partijen namen in goed overleg afscheid van elkaar.

Al snel klonken er geluiden over een interne oplossing, waarbij assistent-trainer Sahin doorgeschoven zou worden tot eindverantwoordelijke. Dat is nu gebeurd. De oud-middenvelder, die ook nog even bij Feyenoord speelde én even werd genoemd als mogelijke Arne Slot-opvolger, heeft een contract getekend tot medio 2027.

Dortmund heeft veel vetrouwen in Sahin, die eerder al bij het Turkse Antalyaspor op eigen benen stond. Die club wist hij destijds, samen met assistent Alfons Groenendijk, te behoeden van degradatie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *