Voetbal4u.com

‘Hereniging tussen Matthijs de Ligt en Erik ten Hag’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Matthijs de Ligt mag deze zomer vertrekken bij Bayern Munchen. Hij is een dure speler voor de Duitse grootmacht dat haar salarishuis weer iets meer op orde wil krijgen.

Voor zijn komst naar Bayern speelde De Ligt in Italië bij Juventus, maar een terugkeer naar de Serie A lijkt vooralsnog geen optie. De kans is groter dat de centrumverdediger een nieuwe competitie aan zijn lijstje toe kan voegen, namelijk de Premier League. Erik ten Hag zou de oud-Ajacied graag naar Old Trafford willen halen.

De Duitse voetbaljournalist Florian Pettenberg van Sky Sports meldt dat United nog altijd nauwlettend de situatie van De Ligt in de gaten houdt. Pettenberg schrijft dat Ten Hag een groot fan is van De Ligt en zijn landgenoot graag wil oppikken bij Bayern. United wil daarnaast graag een centrumverdediger aantrekken deze zomer.

Bayern heeft inmiddels al doorgeschakeld naar vervangers voor De Ligt en hoopt spoedig Hiroki Ito van VfB Stuttgart te presenteren en heeft daarnaast ook nog interesse in Jonathan Tah. De Ligt staat sinds de zomer van 2022 op de loonlijst bij Bayern München. In dienst van Der Rekordmeister speelde de voormalig Ajax-verdediger sindsdien 73 officiële wedstrijden (vijf doelpunten).”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *