Voetbal4u.com

‘PSV overweegt toe te slaan voor oude bekende’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Jeroen Zoet sluit niet uit dat hij na de zomer in het shirt speelt van PSV. De doelman van het Italiaanse Spezia houdt voorlopig al zijn mogelijkheden open. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij doorliep de jeugdopleiding van PSV en speelde jarenlang in het eerste team. Na een huurperiode bij FC Utrecht, maakte hij in 2020 een definitieve overstap naar het Italiaanse Spezia. Daar stond hij vier jaar lang onder contract. Het afgelopen half jaar stond hij steevast in het basisteam.

Hoewel Spezia nog een tweejarig contract voor de 33-jarige keeper had klaarliggen, besloot Zoet dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Naar verluidt zijn meerdere buitenlandse clubs geïnteresseerd, maar hebben zich ook een aantal Nederlandse verenigingen zich gemeld.

FC Groningen zou een van de geïnteresseerden zijn. Het promoveerde onlangs terug naar de Eredivisie en is op zoek naar ervaring en kwaliteiten. De club zou echter nog niet concreet zijn, waardoor het volgens het ED te voorbarig is om te stellen dat Zoet naar Groningen vertrekt.

PSV is ook een optie. De Eindhovenaren moeten er dan wel voor kiezen om afscheid te nemen van Joël Drommel, zodat Zoet achter Walter Benítez de tweede keeper is. Bovendien is het de vraag of beide partijen er sportief en financieel uitkomen. Het voordeel voor PSV is dat Zoet een voorkeur heeft voor een terugkeer naar Nederland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *