Voetbal4u.com

‘Celta de Vigo wil toeslaan bij PSV (33)’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het Spaanse Celta de Vigo heeft belangstelling in PSV-back Patrick van Aanholt. Sinds 2023 speelt hij op huurbasis voor de Eindhovenaren, maar loopt deze zomer transfervrij uit zijn contract bij Galatasaray.

keerde in de winterstop van het seizoen 2022/23 na ruim vijftien jaar terug bij PSV, waar hij tussen 2005 en 2007 in de jeugdopleiding speelde. In zijn eerste half jaar bij de Eindhovenaren was de negentienvoudig Oranje-international eerste keuze op de linksbackpositie, maar afgelopen seizoen gaf Peter Bosz de voorkeur aan Sergiño Dest. In een reserverol mocht Van Aanholt toch nog dertien keer als basisspeler opdraven en kwam hij in totaal tot 31 duels (1 goal, 1 assist).

Van Aanholt kan zijn carrière nu vervolgen bij Celta de Vigo, dat hem voor volgend seizoen heeft geïdentificeerd als versterking voor de defensie. De Spaanse middenmoter is naarstig op zoek naar een nieuwe linksback, zo schrijven regionale media en is naar verluidt bezig een contractvoorstel voor te bereiden voor Van Aanholt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *