Voetbal4u.com

‘Feyenoord zet in op gigawinst voor zomeraankoop’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord wil twaalf miljoen euro, plus bonussen vangen voor Calvin Stengs. Hier maakt de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedulla melding van. Lazio Roma zou hem graag naar de Serie A willen halen.

Eerder werd in het Italiaanse geruchtencircuit een vraagprijs van twintig miljoen euro genoemd, maar dat zou niet kloppen. De overstap van Stengs kan al op korte termijn zijn beslag krijgen, schrijft Pedullà. De achtvoudig Oranje-international, die niet is opgeroepen voor het EK, moet in Rome de opvolger worden van Luis Alberto. De Spaanse middenvelder vertrok reeds naar Qatar.

Lazio en Feyenoord voerden vrijdag topoverleg, klinkt het. De partijen zouden elkaar inmiddels naderen. Gustav Isaksen is géén onderdeel van de onderhandelingen. De Rotterdammers zijn gecharmeerd van hem, maar op dit moment is een transfer van de de Deense vleugelspeler nog niet aan de orde. Ook Stengs zelf zou steeds dichter bij een deal met de Romeinen komen.

Stengs verruilde OGC Nice een jaar geleden voor Feyenoord, dat zes miljoen euro betaalde. In 43 officiële duels was de aanvallende middenvelder goed voor acht doelpunten en achttien assists. Hij heeft een contract tot medio 2027 in De Kuip.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *