Voetbal4u.com

‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist Johan Derksen heeft zich nogmaals kritisch uitgelaten over de haardband van Oranje-aanvaller Memphis Depay. De tv-persoonlijkheid ergert zich namelijk mateloos aan deze accessoire van hem.

“Ik zit naar een EK te kijken, maar dan zie ik één speler met zo’n kolderieke haarband, en dat is Memphis”, begint De Snor. “Ik hou nooit van die spelers die dan op willen vallen. Dat is hij dan weer… Het stelt niks voor en waar maak je je druk om? Nou, het wordt nu een soort commercieel geval. Hij heeft er alweer een getal tien op laten borduren en de woorden ‘who cares’… Nou, ik ‘care’ zolang hij niet goed speelt”, gaat de analist verder.

“In heel Nederland vielen die hoofdbanden de deur uit. Ik zie die als-clown-verkleedde-Oranje-supporters tegenwoordig allemaal met een hoofdband lopen. Maar ik had het als ik Ronald Koeman was verboden!”, hekelt Derksen vervolgens. “Als morgen acht spelers met een hoofdband aankomen kan Koeman niks doen en staan we voor lul in de hele wereld!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *