Voetbal4u.com

‘Joey Veerman deze zomer voor 50 miljoen euro weg’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Joey Veerman heeft zich met zijn goede spel voor PSV in de belangstelling gespeeld van meerdere Europese grootmachten. Volgens verschillende Franse media zouden Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, Bayern München, FC Barcelona én Internazionale azen op zijn handtekening.

Vooral de vermeende interesse van PSG wordt uitgelicht. De Parijzenaren mikken eigenlijk op een samenwerking met João Neves van SL Benfica, maar de 19-jarige Portugees moet liefst 120 miljoen euro kosten en is dus wel héél erg duur. Veerman geldt als goedkoper alternatief. De Nederlander is hoe dan ook goedkoper, maar de Franse media noemen een vraagprijs van vijftig miljoen euro en dat zou een transferrecord betekenen voor PSV.

Over de link met Real Madrid zei Veerman onlangs: “Ik word wel een beetje moe van dat Real Madrid-verhaal. Dat wordt dan een keer in een Spaanse krant geroepen en opeens staat heel Nederland weer op zijn kop. Er speelt niks en het blijft maar terugkomen. Ik word er een beetje ongemakkelijk van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *