Voetbal4u.com

‘Franse basisplaats voor Wout Weghorst’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Voormalig voetballer en huidig analist Wim Kieft is van mening dat Wout Weghorst een basisplaats verdient bij Oranje. Dit laat hij weten in de podcast KieftJansenEgmondGijp . Hij ziet het echter niet gebeuren.

“Ik heb me natuurlijk kostelijk vermaakt met Weghorst. Dat begon al voor de wedstrijd, dat niemand verbaasd was dat hij niet in de basis begon, behalve Weghorst zelf”, begint de oud-spits van Oranje cynisch over de held van de wedstrijd tegen Polen. “Met dat gezicht toen, dat was wel overdreven.” Weghorst maakte als invaller de winnende goal tegen Polen, waardoor de discussie over een basisplek voor hem weer oplaaide.

Toch is Kieft ook wel fan van Weghorst. De analist vindt dat de spits het simpelweg goed doet en ook zijn karakter is volgens hem voer voor leuke momenten. “Nu krijgt Wout weer te horen dat hij niet in de basis staat, wat hij overigens wel zou verdienen. Hij doet het toch goed en het is een hele mooie goal. Je weet dan ook wat er na afloop komt en dat is ook leuk. Natuurlijk kunnen mensen zich irriteren aan Weghorst, maar nu heb je wel iets om over te praten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *