Voetbal4u.com

‘Topspitsen’ zien één groot probleem voor Oranje dit EK

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De analisten van het Engelse BBC zijn lichtelijk positief over het Nederlands elftal. Alleen zijn de heren Wayne Rooney en Alan Shearer wel van mening dat Oranje voorin de nodige kwaliteit mist.

“Het ziet er georganiseerd uit bij Nederland”, zegt Rooney in de wedstrijdanalyse na het 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk. “De balans in het team is goed. Ik denk dat de voorhoede weleens het breekpunt kan zijn, maar er is een goede balans, het team heeft ervaren spelers en is moeilijk om tegen te spelen.”

Alan Shearer vindt de voorhoede van Oranje ook zorgelijk. Spits Memphis Depay maakte geen goede indruk tegen Frankrijk en had van Shearer wel eerder vervangen mogen worden door Wout Weghorst. Die wissel vond in minuut 79 plaats. “Na wat hij presteerde in de eerste wedstrijd, had ik verwacht dat hij meer speeltijd zou krijgen. Ik maak me bij Nederland vooral zorgen om de kwaliteit voorin.”

Gary Lineker ziet wel lichtpunten: “De balans is goed en verdedigend zijn ze ook sterk.” Rooney reageert: “Ja, defensief ogen ze solide. Frankrijk had vandaag wel kansen en had misschien moeten scoren, maar met de ervaring die Nederland heeft kunnen ze de nodige ploegen verrassen, als ze groeien in het toernooi.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *