Voetbal4u.com

‘NEC richt vizier op aanvallende Ajax-speler’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Naci Ünüvar mag zich in de belangstelling heugen van NEC. Hier maakt VI-journalist Tim van Duin melding van. Hij stond ooit bekend als een groot talent. Ünüvar slaagde er echter nooit in om volledig door te breken.

Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan FC Twente en kon hij rekenen op slechts twee basisplaatsen en zeventien invalbeurten in de Eredivisie, waarin hij goed was voor drie treffers. Deze zomer keerde hij terug bij Ajax, waar hij nog tot medio 2026 onder contract staat. Het is het doel van Ünüvar om zich aan de nieuwe hoofdtrainer Farioli te laten zien, in de hoop dat hij plotseling wél de kans krijgt in de hoofdmacht. Mocht dit niet lukken, dan heeft hij nog andere opties.

Zo is NEC Nijmegen voor hem in de markt. De eredivisionist vindt Ünüvar een interessante speler en heeft hem dan ook op het lijstje staan. Naar verluidt vindt hoofdtrainer Rogier Meijer een andere speler echter beter, waardoor Ünüvar voor hem niet de eerste optie is.

Mochten de Nijmegenaren daadwerkelijk besluiten om af te haken, dan zijn er echter nog meer partijen die het 21-jarige talent graag willen overnemen. Voor Ünüvar lijkt het voornamelijk belangrijk dat hij snel op het hoogste niveau speelminuten gaat opdoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *