Voetbal4u.com

Clubicoon wilde alleen als hoofdtrainer terug naar Amsterdam

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Christian Chivu heeft laten weten waarom hij deze zomer niet terugkeert bij Ajax. Hij sprak een aantal malen met zijn oude club, die hem een plek wilde geven in de technische staf. Alleen wil hijzelf graag aan de slag als hoofdtrainer.

Hij vertrok onlangs bij Internazionale, waar hij de O19 onder zijn hoede had. Ajax zag in hem een ideale assistent voor Farioli. “Ik heb daarover met Alex Kroes gesproken en ik voelde me gevleid dat Ajax mij benaderde. Ik heb er goed over nagedacht, maar ik wil toch liever als hoofdtrainer een volgende stap in mijn trainerscarrière maken”, zegt de voormalig publiekslieveling tegen Voetbal International. “Ik wacht rustig af wat er op mijn pad komt.”

Chivu ziet het wel zitten om ooit hoofdtrainer van Ajax te worden. “Dat zou heel mooi zijn, maar dat moet de toekomst uitwijzen. Ik blijf Ajax altijd volgen en wens de nieuwe trainer veel succes”, stelt de voormalig verdediger, die hoopt dat het tij snel keert in de Johan Cruijff Arena. “Ik hoop dat de mensen weer trots kunnen worden op Ajax. Hoe lang het gaat duren weet ik niet, maar Ajax wordt na een van de donkerste periodes in de clubgeschiedenis vast weer Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *