Voetbal4u.com

‘Farioli gaat Ajax pijlsnelle Nice-aanvaller bezorgen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De nieuwe Ajax-trainer Francesco Farioli wil naast Pablo Rosario nog een oud-speler van hem meenemen naar Amsterdam. Het gaat om de pijlsnelle aanvaller Evann Guessand.

Volgens Foot Mercato-journalist Santi Aouna heeft Farioli inmiddels al contact gelegd met Guessand. De 23-jarige aanvaller van OGC Nice kreeg daarbij de vraag of hij wil bereidwillig is om naar Ajax te verhuizen. Het voorbije seizoen maakte hij zeven doelpunten en twee assists voor de Zuid-Fransen.

Voor een spitss is Guessand niet erg productief, maar zijn snelheid en kracht worden wel als wapens gezien. Farioli zag meerdere Ligue 1-verdedigers worstelen met die kwaliteiten en dat zou hij in de Eredivisie nog beter willen benutten. Wel moet Ajax een tweejarig contract afkopen om tot een deal te komen.

Ajax is nog op zoek naar versterking op meerdere posities, waaronder een aanvaller. Eerder liet clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf nog wel weten dat er eerst verkocht moet worden. Van de transfersom van Georges Mikautadze (naar FC Metz) bleef door de financiële situatie niets over.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *