Voetbal4u.com

‘Ik zou die Ajacied altijd opstellen in het Nederlands elftal’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Nasser El Khayati vindt dat Steven Bergwijn een kans verdiend in het Nederlands elftal. Hij denkt namelijk dat de aanvaller van Ajax iets teweeg kan brengen in het elftal van Ronald Koeman.

“Ik snap niet waarom Bergwijn helemaal niet voorkomt in het plaatje”, zegt El Khayati in het ESPN-programma EK Praat. “Het is niet zo dat de hele selectie een perfect seizoen heeft gedraaid. Ik hoor goede verhalen over hoe hij zich manifesteert op de training, dus geef hem minimaal een invalbeurt.”

Hij gaat verder: “Soms moet je ook kijken naar het type speler. Als je een type speler nodig hebt dat echt iets kan openbreken, zoals tegen Roemenië dat waarschijnlijk met elf man achter de bal zal spelen, dan zou ik eerder voor zo’n speler kiezen dan een speler die tikkie breed en naar achteren speelt.”

De entree van Bergwijn lijkt wel ten koste te gaan van Cody Gakpo, die belangrijk is geweest voor Oranje. “Het blijft voetbal. Je kunt een goede wedstrijd spelen of één van de betere spelers zijn, maar het kan zijn dat hij na zeventig minuten niet in de wedstrijd zit of dat je Bergwijn beter kunt gebruiken. Ik zou Bergwijn er dan altijd inzetten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *