Voetbal4u.com

‘PSV in de markt voor mandekker van 20 miljoen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV zou in de markt zijn voor Sepp van den Berg. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zouden ze geinformeerd hebben naar de mandekker die onder contract staat bij Liverpool. Alleen is de vraagprijs wel erg gortig te noemen.

Voor Van den Berg zou er veel interesse zijn na een sterk seizoen bij FSV Mainz. De Duitse club zou hem zelf graag definitief willen inlijven, maar de Nederlander moet zelf nog een keuze maken. Na drie succesvolle huurperiodes kan hij ook proberen om bij Liverpool voor zijn kans te gaan. PSV heeft in ieder geval geïnformeerd, maar zijn transfersom zou erg gortig zijn. Volgens de krant vraagt Liverpool een bedrag van twintig miljoen euro.

Het is niet de eerste keer dat PSV Van den Berg aan de selectie wil toevoegen. Vijf jaar geleden probeerde de club het ook al eens bij PEC Zwolle, maar toen was de poging niet succesvol. Het is niet bekend hoe Arne Slot tegenover een vertrek van Van den Berg staat. Voor de verdediger kan een overstap gunstig zijn, omdat hij als basisspeler in de Champions League zou kunnen spelen bij PSV. Van den Berg stond vorig jaar zomer nog in de belangstelling van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *