Voetbal4u.com

BBC: ‘Oranje heeft de nieuwe Toni Kroos’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Nederland wist vanavond met 0-3 te winnen van Roemenie. Cody Gakpo werd uitgeroepen tot ”Man of the Match’ maar de BBC zag een hele andere uitblinker. Tijjani Reijnders wordt vergeleken met niemand minder dan Toni Kroos.

Alan Shearer rept van ‘verreweg de beste wedstrijd van Oranje dit toernooi’: “Tot nu toe stelden ze een beetje teleur, maar vandaag waren ze fantastisch. Zelfs toen ze onder druk stonden in het eerste kwartier. Nederland domineerde op het middenveld. Als ze wat scherper waren, hadden ze zes of zeven keer kunnen scoren.”

Ook Alex Scott is positief: “Achterin was Aké erg goed. Het middenveld was gebalanceerd en voorin was er meer energie en dynamiek. Je zag dat ze iets wilden forceren.” Oud-voetballer Ashley Williams heeft het over een ‘wake-up-call’, waarmee hij de vurige start van de Roemenen bedoelt… “Daarna dicteerden ze het spel, zeker op het middenveld. Tijjani Reijnders was waanzinnig vandaag, die was overal bij betrokken. Schouten ook.”

“Ze verdedigden ook goed. Nederland zag er vandaag echt veel beter uit. Ronald Koeman zal veel gelukkiger zijn dan na de wedstrijd tegen Oostenrijk. Zijn wissels pakten goed uit, zoals Malen. Ik geniet ook echt van hun fans. Die laten zich echt zien op het EK”, aldus de ex-verdediger, die nog wat verder gaat… “Gakpo was uitstekend, die deed het ook heel goed bij de tweede goal. Maar Reijnders was vandaag dé man voor mij. Hij controleerde de wedstrijd in de stijl van Toni Kroos. Hij versnelt het wanneer hij dat wil; hij vertraagt het wanneer hij dat wil. Dat is enorm goed voor je team.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *