Voetbal4u.com

Feyenoord slaat megaslag en behoudt sterkhouder

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mooi nieuws voor Feyenoord. Timon Wellenreuther gaat zijn contract namelijk verlengen. Volgens het fanmedium 1908 heeft hij zijn jawoord gegeven op een verlening van zijn tot 2025 lopende verbintenis.

Wellenreuther moet zijn handtekening nog gaan zetten onder een nieuwe verbintenis, maar volgens 1908 staan alle signalen op groen. ‘De club gaat de contractverlenging van de sluitpost daarop spoedig wereldkundig maken’, schrijft het doorgaans goed ingevoerde medium. Het huidige contract van de goalie loopt tot medio 2025, maar hij gaat deze waarschijnlijk verlengen tot de zomer van 2027.

Door de aanstaande contractverlenging gaat Wellenreuther deze zomer zijn derde seizoen in met Feyenoord. De Rotterdammers slaan een belangrijke slag met het langere verblijf van Wellenreuther, want hij kan naar verluidt rekenen op interesse van PSV, AS Roma en Internazionale. ‘De verwachting is dat de keeper uit Karlsruhe komend seizoen de eerste doelman is van Feyenoord’, klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *