Voetbal4u.com

‘Koeman grijpt in en zet twee spelers uit de basis’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Vanavond speelt Oranje in de achtste finale van het EK tegen Roemenie. Hoewel bondscoach Ronald Koeman op de persconferentie voorafgaand aan dit duel niet teveel losliet over de opstelling denkt het Algemeen Dagblad dat er toch het nodige staat te gebeuren.

Zo moeten Joey Veerman en Lutsharel Geertruida vrezen voor een plek op de bank. Veerman maakte in de wedstrijd tegen Oostenrijk een onthutsend zwakke indruk en leek last te hebben van plankenkoorts. Koeman voelde zich dan ook noodzakelijk om in de eerste helft al in te grijpen en Veerman naar de kant te halen. Xavi Simons kwam de PSV’er vervangen en lijkt volgens de ochtendkrant nu vanaf de aftrap te mogen beginnen. Dat houdt in dat Tijjani Reijnders naast Jerdy Schouten zal komen te spelen en Simons achter de spits begint.

Achterin moet Geertruida plaatsmaken voor Dumfries, die tegen Oostenrijk nog uit voorzorg aan de kant werd gehouden. De Feyenoord-verdediger maakte ook geen sterke indruk tegen de Oostenrijkers en moet nu weer vanaf de bank toekijken. De rest van de achterhoede mag blijven staan, waardoor het centrum opnieuw gevormd wordt door Stefan de Vrij en Virgil van Dijk. Nathan Aké begint op de linksbackpositie.

Voorin leek er mogelijk een basisplaats in het verschiet te liggen voor Jeremie Frimpong, maar Donyell Malen lijkt volgens de krant zijn basisplaats te mogen behouden. De aanvaller zorgde voor de nodige dreiging tegen Oostenrijk, maar vergat wel te scoren. Depay deed dat wel en de veelbesproken spits behoudt het vertrouwen van Koeman. Aan de linkerkant is ook Cody Gakpo voorlopig onomstreden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *