Voetbal4u.com

‘Orane-international wordt genegeerd door Koeman’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ryan Gravenberch hoeft dit EK op geen enkele speelminuut te rekenen. Dit is de opvatting van sportjournalist Valentijn Driessen. Gisteren in het treffen met Roemenie bracht de bondscoach Joey Veerman in voor Jerdy Schouten, in plaats van de middenvelder van Liverpool.

Schouten had wat lichte klachten en werd in de tweede helft tegen Roemenië uit voorzorg vervangen door Koeman. Veerman, die tegen Oostenrijk al na een half uur spelen werd gewisseld, nam zijn plaats in. Gravenberch bleef uiteindelijk de gehele wedstrijd op de bank. “Wij zien een aantal trainingen van Oranje en dan zie je wel dat Gravenberch geen minuten gaat maken”, concludeert Driessen in een video-item van De Telegraaf.

“Ja, dat durf ik hier met zekerheid te zeggen”, vervolgt de voetbaljournalist. “Ik begrijp goed dat Koeman geen risico wilde nemen met Schouten, want hij was een van de beste van het veld. Maar dan moet je toch een plekje inruimen voor Veerman”, stelt Driessen, die denkt dat Gravenberch het gewicht van het Oranje-shirt te zwaar weegt voor de middenvelder.

Veerman kreeg de nodige kritiek na de wedstrijd tegen Oostenrijk, maar Driessen was dit keer mild voor de middenvelder van PSV. “Ik moet eerlijk zeggen: hij deed het redelijk. Het was niet héél goed, en de kans die hij kreeg, zit er bij PSV honderd procent in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *