Voetbal4u.com

‘PSV-speler is na het EK niet meer te houden’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Jerdy Schouten speelt momenteel een uitstekend EK voor Oranje. De kans dat hij deze zomer een toptransfer zal maken lijkt dan ook alsmaar groter te worden.

Tegen Roemenië (3-0) was Schouten, die halverwege de tweede helft met een lichte blessure uitviel en werd vervangen door uitgerekend Veerman, wederom één van de besten op het veld. Dat vond ook PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad: “Jerdy Schouten was afgelopen seizoen de beste speler van de eredivisie in het AD-klassement. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat het geen toeval is dat PSV een seizoen met 91 punten draaide. Met Guardado en De Jong een speler die de laatste decennia snel enorme impact had.”

Als een bezorgde PSV-fan aan Elfrink vraagt of Schouten met gemak niet onhoudbaar aan het worden is, reageert de journalist: “Ik vrees met steeds grotere vreze voor je..” Onder meer Borussia Dortmund wordt aan Schouten gelinkt. In de podcast Kick Off stelden Valentijn Driessen en Mike Verweij al dat Schouten ‘een Europese topclub aan kan’. De 27-jarige controleur kwam afgelopen zomer nog voor zo’n 15 miljoen euro inclusief bonussen over van Bologna.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *