Voetbal4u.com

‘Hij is ongeloofwaardig als hij naar Ajax gaat’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax is voornemens om deze zomer flink uit te pakken op de transfermarkt. Zo is één van de transfertargets Wout Weghorst. Naast de Amsterdammers wil ook FC Twente hem hebben.

“Wout heeft zich volledig gericht op het EK, dat heeft hij gevisualiseerd. En de clubs, die heeft hij terzijde geschoven”, vertelt Leon ten Voorde in De Ballen Verstand van de TC Tubantia. Collega Fardau Wagenaar houdt er een duidelijke mening op na wat een overstap van Weghorst naar FC Twente betreft. “Laten we wel zijn, voor FC Twente is het nu of nooit met Weghorst. En voor Weghorst zelf ook. Hij is in de dertig, dus over twee jaar kan hij niet nog een keer naar Twente gaan. Als hij zijn droom wil najagen, dan is dit het enige moment.”

“Dat ben ik helemaal met je eens”, reageert Ten Voorde. “Het is niet zo dat hij nu kan zeggen van: ‘ja, ik kom over twee jaar wel’. FC Twente is niet afhankelijk van Wout Weghorst, dat de poorten alleen maar open gaan als hij dat wil. Hij kan nu weg bij Burnley en hij is 31, dit is het enige moment. Hij moet zijn eigen keus maken.”

“Maar als hij nu naar Ajax gaat, dan is voor heel veel Twentenaren het boek ‘Weghorst’ wel dicht. Toch?” haakt Wagenaar opnieuw in. Ook deze mening deelt Ten Voorde. “Dat zou inderdaad wat ongeloofwaardig zijn. Maar nogmaals, hij is nergens in het openbaar ingegaan op de naam Ajax. En hij zegt zelf ook steeds dat wij het als media steeds voor hem invullen. En daar heeft die jongen wel gelijk in”, aldus de FC Twente-watcher.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *