Voetbal4u.com

Telegraaf: ‘Feyenoord bereikt akkoord voor dertig miljoen euro’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Brighton over een transfer van Mats Wieffer. Volgens De Telegraaf gaat het om een bedrag rond de dertig miljoen euro.

Feyenoord en Brighton zouden mondeling akkoord zijn over de transfer van Wieffer naar Brighton. Er zou een bedrag van 30 miljoen euro gemoeid zijn exclusief bonussen. Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan meldt het volgende: “De bonussen, goed voor meerdere miljoenen, zullen makkelijk te halen zijn als de speler het sportief aardig gaat doen bij de Engelse club.” De 24-jarige middenvelder is in gesprek met The Seagulls over de voorwaarden van zijn contract.

Technische directeur Dennis te Kloese is in Engeland om de miljoenendeal af te ronden. Het exacte bedrag is nog niet bekend, maar gemikt wordt op een clubrecord. Wanneer Feyenoord in staat is om ook bonussen voor Wieffer te incasseren, dan wordt het de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis. Feyenoord nam Wieffer over van Excelsior en betaalde toen 555.000 euro. Door de aanstaande transfer kan ook Excelsior op een mooi bedrag rekenen. De Kralingers kunnen rekenen op 15% van de winst die wordt gemaakt. FC Twente zal een opleidingsvergoeding krijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *