Voetbal4u.com

‘Ajax-banneling pakt uit met verrassende nieuwe club’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Gabriel Misehouy heeft een nieuwe club beet. Hij gaat namelijk zo goed als zeker spelen voor het Spaanse Girona. In een eerder stadium weigerde hij zijn aflopende contract bij Ajax te verlengen.

“Na twaalf jaar verlaat ik Ajax”, schreef Misehouy afgelopen zondag in een Instagram-post. “Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven. Ik wil alle trainers, spelers en stafleden bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler en persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleine en vertrok als een jonge man.”

Ajax en Misehouy kwamen niet tot een nieuw contract. “Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld. Maar alles verloopt volgens zijn (God, red.) plan, niet het mijne”, aldus de achttienjarige voetballer. “Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die mij steunen bedanken, ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel..”

Misehouy doorliep de volledige jeugdopleiding van Ajax. Voor Jong Ajax speelde hij 44 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar de laatste stap bleef uit. Dat was voor een belangrijk deel te wijten aan het uitblijven van een nieuwe deal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *