Voetbal4u.com

‘Nederland start vanavond met deze elf spelers’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Vanavond staat de kraker tussen Nederland en Turkije op het programma. Inzet is een plek in de halve finale van het EK.

Bondscoach Ronald Koeman lijkt tegen de Turken één wijziging door te gaan voeren. De sterk spelende Steven Bergwijn moest tegen Roemenië in de rust de strijd staken door een blessure. Invaller Donyell Malen deed het met twee doelpunten uitstekend. Bovendien had Koeman het op de persconferentie over snelheid in de omschakeling. Daarin blinkt Malen meer uit dan de nog niet volledig herstelde Bergwijn. Pas op zaterdagochtend wordt beoordeeld of de aanvaller van Ajax überhaupt beschikbaar is voor de wedstrijd. Om die twee redenen krijgt Malen hoogstwaarschijnlijk de voorkeur.

Verder lijkt Koeman vast te houden aan zijn vaste basisspelers. Verbruggen ontpopt zich tot een van de beste keepers op dit EK en samen met de defensie werd voor de tweede keer in vier wedstrijden de nul gehouden. Nathan Aké is na een pijntje weer volledig fit en ook Jerdy Schouten wordt na een lichte blessure weer aan de aftrap verwacht.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Turkije: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Simons; Malen, Memphis, GakpoLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *