Voetbal4u.com

‘Oranje-ster is slechts een subtopvoetballer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Memphis Depay is voor bondscoach Ronald Koeman de eerste naam die hij op papier zet bij het Nederlands elftal. Analist Kenneth Perez is van mening dat hij slechts een ‘subtopvoetballer’ is.

“Memphis is onaantastbaar voor Koeman. En ook voor de selectie”, weet de oud-voetballer, maar of dat ook terecht is… “Je hoort iedereen positief over hem. Maar hij worstelt ontzettend met zijn vorm. Hij is een subtopvoetballer. Hij heeft in het buitenland niet of nauwelijks potten kunnen breken.”

Marciano Vink snapt de bondscoach echter wel: “Het heeft ook te maken met de hiërarchie in de groep. In deze groep is zijn status gegroeid. Hij is vaak een belangrijke pion geweest voor Koeman. Nu je zover bent, moet je die gok niet wagen.”

Perez stelt een verandering voor: Wout Weghorst op nummer negen. “Ik zou het niet gek vinden om met Weghorst te spelen tegen Engeland. Weghorst is niet de beste voetballer, maar hij heeft karakter. Hij brengt wat je nodig hebt in zo’n wedstrijd. Die wedstrijd kwam voor zijn wissel (tegen Turkije, red.) totaal niet tot leven.”

Zit de spits echter niet op de bank, dan heeft Koeman geen plan B. “Het lijkt alsof hij niet durft te beginnen met Wout Weghorst. Maar dat kan wel, dan kan je Brobbey erin gooien (als plan B, red.). Dat is ook een onrustmaker. Koeman kennende kiest hij voor de veilige weg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *