Voetbal4u.com

‘Wout Weghorst in Oranje-basis tegen Engeland’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Gisteren in het duel tegen Turkije koos Ronald Koeman voor een aanval met Cody Gakpo, Memphis Depay en Steven Bergwijn. De analisten van de NOS voorspellen echter een verandering: Wout Weghorst in de basis!

Tegen de Turken ging het pas écht lopen toen Weghorst op de nummernegenpositie stond en Pierre van Hooijdonk stelt: “Je ziet dat Gakpo beter wordt met een diepe spits, ook omdat hij met Memphis kan combineren. En ook Memphis is erachter dan beter. Puur en alleen omdat je qua structuur met een diepere spits speelt.”

“En ik geloof niet in een combinatie Memphis als spits en Xavi Simons als nummer tien”, vervolgt Pi-Air. “Xavi en Memphis zijn niet complementair aan elkaar. Tegen Roemenië kan dat, maar tegen de toplanden is het te weinig. Met Memphis als nummer negen heb je een lopende nummer tien nodig en dat is Xavi niet.”

Rafael van der Vaart kan zich wel vinden in de woorden van zijn collega-analyticus: “Elke voorzet is opeens gevaarlijk met Weghorst, omdat er iemand staat.” Moet Weghorst in de basis beginnen tegen Engeland in het Signal Iduna Park? “Ja, Wout moet in de spits. Wie had dat gedacht dat we we dat zouden zeggen?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *