Voetbal4u.com

Eredivisie Vitesse kan Serginho Greene niet betalen

Vitesse gaat niet verder met Serginho Greene. Volgens Omroep Gelderland heeft de club niet de financiële middelen om de verdediger te behouden. De ex-Feyenoorder stond slechts zeven maanden onder contract in Arnhem.

“Vitesse is een mooie voetbalclub en ik heb hier echt genoten. Ik kan niet de hele tijd blijven wachten, misschien komen ze wel nooit met een contract,” liet de 28-jarige Amsterdammer optekenen in de Provinciale omroep.

Het eerste gesprek, kort na afloop van het seizoen, kreeg tot op heden nog geen vervolg. Uit dat gesprek bleek dat de club graag door wou met de verdediger. Greene zelf liet zich iedereen al positief uit over een eventueel buitenlands avontuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.