Voetbal4u.com

Brands gaat uit van vertrek Afellay bij PSV

Technisch directeur van PSV, Marcel Brands, denkt niet dat Ibrahim Afellay volgend seizoen nog onder contract bij PSV staat. Dit zei hij in het programma Voetbal International.

Brands gaf aan dat de 24-jarige Afellay, die zijn hele profcarrière uitkomt voor PSV, toe is aan een volgende stap in zijn loopbaan. Hij gaat ervan uit dat de middenvelder na het WK in Zuid-Afrika beslist over zijn toekomst. De Telegraaf meldde vorige week al dat de Oranje-international dat inderdaad van plan is. Naar verluidt zou Hamburger SV interesse hebben in Afellay. Met zijn transferopbrengst wil PSV een aanvaller en een centrumverdediger aantrekken, zo liet Brands weten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *