Voetbal4u.com

Bayern Munchen wil Elia als opvolger Franck Ribery

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Mocht Franck Ribery vertrekken bij Bayern Munchen dan moet Eljero Elia hem opvolgen. De Nederlander heeft nog een contract tot 2014 bij HSV, maar zijn zaakwaarnemer Frank Schouten zou al een eerste oriënterend gesprek hebben gevoerd met de club van trainer Louis van Gaal.

De zesvoudig international geldt als back-up voor de Fransman Ribéry, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Barcelona en Real Madrid. De club uit Beieren zou naar verluidt ruim vijftien miljoen overhebben voor Elia, die afgelopen zomer van Enschede naar Hamburg verhuisde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *