Voetbal4u.com

Engeland Ballack en Cole vertrekken bij Chelsea

Michael Ballcack en Joe Cole vertrekken bij Chelsea. Beide spelers kwamen niet tot overeenstemming over een nieuw contract.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Engelse krant The Guardian woensdag. De 33-jarige Ballack wilde zijn handtekening alleen onder een tweejarig contract zetten, terwijl Chelsea niet verder wilde gaan dan één seizoen. De Duitser staat in de belangstelling van onder meer Schalke 04, maar hij heeft ook de mogelijkheid om bij Al Wasl en Al Shabab zijn zakken te vullen.

Cole weet vlak voor de start van het WK dat zijn carrière in ieder geval niet wordt vervolgd bij Chelsea. De 28-jarige Engelsman, die sinds 2003 bij de club uit Londen actief was, eiste een salaris van 120.000 euro, terwijl Chelsea een limiet had van 96.000 euro. Tottenham Hotspur wil de international graag inlijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.