Voetbal4u.com

Eredivisie Robben nog niet tegen Denemarken

Arjen Robben is niet inzetbaar in het duel tegen Denemarken aanstaande zondag. Dat verklaarde Bert van Marwijk tijdens een persconferentie.

Van Marwijk op de persconferentie: “Arjen krijgt vanavond van Dick van Toorn meer duidelijkheid over de aard van zijn blessure, maar ik verwacht niet dat Arjen te horen krijgt dat hij maandag kan spelen.”

“Ik ben wel benieuwd wat Van Toorn vanavond te zeggen heeft,zeker. Dick heeft gezegd dat na twee dagen behandelen meer te vertellen is. Het gaat goed, maar vanavond is er gewoon meer duidelijk. Onze dokter staat bovendien in nauw contact met Arjen en Van Toorn. Bovendien is het voor mij belangrijker dat hij later tijdens het WK weer inzetbaar is.”

Over Khalid Bouhlarouz die vandaag op de training uitviel maakte Van Marwijk zich geen zorgen. “Hij ging door zijn enkel, maar het valt mee. Het was meer de schrik. Ik verwacht dat hij morgen gewoon weer meetraint.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.