Voetbal4u.com

Eredivisie Tim Matavz verlengt bij FC Groningen

Tim Matavz heeft zijn contract bij FC  Groningen verlengt tot medio 2013.

“Matavz heeft zich het afgelopen seizoen bijzonder goed ontwikkeld”, aldus manager technische zaken Henk Veldmate op FCGroningen.nl. “Wij hebben in hem altijd het talent gezien, maar op een bepaald moment moet zich dat ook vertalen naar de prestaties op het veld. Die stap heeft Matavz het afgelopen seizoen duidelijk gezet.”

“Wij zijn dan ook blij dat we hem nog langer aan ons hebben weten te binden. Matavz kan zich nu volledig richten op zijn rol tijdens het WK en wij hebben de verwachting dat we ook op dat podium nog wat van hem gaan zien”, aldus Veldmate. Matavz behoort tot de WK-selectie van zijn land.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.