Voetbal4u.com

Eredivisie Geen selectiespelers voor FC Oss

Nog zeven dagen hebben teams uit het amateurvoetbal de kans om spelers naar hun club over te schrijven. Zo ook FC Oss dat komend seizoen uitkomt in de Topklasse. Vooralsnog heeft de ploeg echter nog geen enkele speler mogen verwelkomen.

Nog een week kan FC Oss amateurspeler aan zich binden, daarna kan het alleen nog maar spelers aantrekken die dit seizoen een contract had bij een profclub. Niets is zeker in Oss, het is zelfs mogelijk dat een groot aantal huidige contractspelers gaat vertrekken. De acht spelers die na de degradatie nog onder contract staan hebben namelijk een contract op basis van 20 in plaats van 40 uur gekregen.

Aziz Moutawakil en Geoffrey Galata hebben de VVCS al ingeschakeld of men hiermee akkoord kan gaan. Emrullah Guvenc besloot eerder al op te stappen. Andere spelers vertrekken al eerder uit Oss. Zo spelen Tim Peters (IJsselmeervogels), Thijs Geurts (Germania), Chris de Wagt (ONS Sneek) en Mike Thijssen (Overpelt) volgend jaar elder.

FC Oss, dat volgend seizoen vier keer gaat trainen, had ook belangstelling in Tim Hofkens van NAC Breda. De speler heeft de aanbieding naast zich neer gelegd omdat hij niet kan trainen om 16.00 uur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.