Voetbal4u.com

Engeland ‘Manchester City rond 34 miljoen-deal Milner af’

James Milner vertrekt zo goed als zeker naar Manchester City. Aston Villa en City hebben een akkoord bereikt. The Citizins betalen 34 miljoen euro voor de middenvelder. Dit weet The Daily Mail te melden.

De middenvelder, die momenteel met Engeland in Zuid-Afrika is voor het WK, kan per week ongeveer 96.000 euro bijschrijven op zijn bankrekening. Aston Villa betreurd het vertrek van de sleutelspeler en is al bezig met een vervanger. Van het geld dat de 24-jarige Milner oplevert, moet Mbark Boussoufa worden aangetrokken. De aanvallende middenvelder van Anderlecht moet ongeveer tien miljoen euro gaan kosten.

Milner begon zijn carrière in 2002 bij Leeds United. Na anderhalf seizoen werd hij verhuurd aan Swindon Town. Vervolgens speelde hij twee jaar bij Newcastle United, waar hij een transfer verdiende naar Aston Villa. Daar ging hij echter na één jaar al weer weg om weer drie seizoenen te voetballen bij Newcastle. Sinds 2008 speelt hij weer voor Villa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.