Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Manchester United wil Berbatov ruilen tegen Huntelaar

Manchester United hoopt Dimitar Berbatov te ruilen tegen Klaas-Jan Huntelaar. Dit weet The Sun te melden.

Arnold Oosterveer, zaakwaarnemer van Huntelaar, weigert te reageren op de berichtgeving. “Toen Klaas bij Real Madrid voetbalde, klopten al clubs als Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool, Everton en Aston Villa allemaal op de deur, maar hij koos toen voor AC Milan”, aldus de belangenbehartiger tegen Goal.com.

Berbatov kwam voor meer dan veertig miljoen euro naar Old Trafford, maar heeft het in Manchester nooit waar kunnen maken. Eerder kwam de technicus uit voor Tottenham Hotspur, Bayer Leverkosen en CSKA Sofia.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.